Answer:

A is rational

B is irrational

Product of a and b is irrational.

Write as a mixed number if possible 2÷3/2=?

Clara is leaving her uncle's house to go to her house. After driving 2 hours at a steady rate, Clara is 79 miles from her house and after driving 3 hours Clara is 4.5 miles from her house. How far is Clara from her uncle's house?--------PLEASE HELP!!!THANK YOU!

four families went out to dinner the total bull came our to $327 the families also left a $50 tip for the waiter if each family spent the same amount about how much did each family spend on dinner

2/3 cups of raisins are mixed with 1/2 cup peanuts what is the ratio

How many F's can I get in order to still pass 7th grade??? What's the maximum??

Clara is leaving her uncle's house to go to her house. After driving 2 hours at a steady rate, Clara is 79 miles from her house and after driving 3 hours Clara is 4.5 miles from her house. How far is Clara from her uncle's house?--------PLEASE HELP!!!THANK YOU!

four families went out to dinner the total bull came our to $327 the families also left a $50 tip for the waiter if each family spent the same amount about how much did each family spend on dinner

2/3 cups of raisins are mixed with 1/2 cup peanuts what is the ratio

How many F's can I get in order to still pass 7th grade??? What's the maximum??

WILLY, it is Two tens and one one multiplied by 10 is:

(20 + 1) * 10 = 21 * 10 = 210

(20 + 1) * 10 = 21 * 10 = 210

Liam bought a total of 5 7/8 pounds of steak. Then he used 2 1/16 pounds of steak for a cookout.Given with the data above, let's find out how many pounds were left after he used some of it.=> Notice that the given numbers are fractions> => 5 7/8 pounds and 2 1/16 poundsSince these are mixed fraction, let's convert it to improper fraction. => 5 7/8 = (8 * 5 = 40 + 7 = 47) = 47 / 8=> 2 1/16 = (16 * 2 = 32 + 1) = 33 / 16The equation is now = 47/8 - 33/16=> Since they don't have the same denominator, let's find the lCD=> 47/8 - 33/16 = 94/16 - 33/16 = 61/16Let's change it to mixed fractions=> 61 /16 = 3.8 or => 3 . 8/100 = 3 2/25

**Answer:**

hell

**Step-by-step explanation:**

nothing

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

✔️It’s a null set

In June, Riley finished 40% of the questions in her packet.

How many more questions had Riley finished than Annabel?

Riley **finished 18 **more **questions **than Annabel, as per the given condition.

Given that,

Annabel and Riley were given a homework packet of 120 math questions to finish over the summer. Annabel finished 25% of the questions in her packet. In June, Riley finished 40% of the questions in her packet.

In **mathematics**, it deals with numbers of operations **according **to the **statements**. There are four major **arithmetic operators**, addition, subtraction, multiplication and division,

Here,

Question finished by Annabel = 25% of 120 = 0.25 × 120 = 30

Question finished by Riley= 40% of 120 = 0.40× 120 = 48**Difference **in the **question **= 48 - 30 = 18

Thus, Riley **finished 18 **more **questions **than Annabel, as per the given condition.

Learn more about **arithmetic **here:

#SPJ2

**Answer:**

18 questions

**Step-by-step explanation:**

(559 – s) + 544

for s = 171.

(559 - s) + 544

(559 - 171) + 544

Order of Operations:

PEMDAS

P = Parenthesis

E = Exponents

M = Multiplication

D = Division

A = Addition

S = Subtraction

(388) + 544

__932__

(559 - 171) + 544

Order of Operations:

PEMDAS

P = Parenthesis

E = Exponents

M = Multiplication

D = Division

A = Addition

S = Subtraction

(388) + 544

(559 - 171) + 544 =388 + 544 =932

y =

Divide the equation by six to get:

5+3=5+y

Subtract 5 from both sides to find that y=3.

5+3=5+y

Subtract 5 from both sides to find that y=3.

y=3

Hope that helps :)