What is the least common multiple of 12, 20, and 18?

Answers

Answer 1
Answer: The answer is 180.
12 times 15 equals 180
18 times 10 equals 180
20 times 9 equals 180
Answer 2
Answer:

Answer: 180

Step-by-step explanation:


Related Questions

A water tank holds 549 gallons but is leaking at a rate of 4 gallons per week. A second water tank holds 732 gallons but is leaking at a rate of 7 gallons per week. After how many weeks will the amount of water in the two tanks be the same?
Everything help meeee
7m+8=71 how do I answer this question it's a two-step equation ​
Please i need help fast find the missing termblank 180 30 5
It is 10 3/5 miles from Alston to Barton and 12 1/2 miles from Barton to Chester. The distance from Alston to Durbin, via Barton and Chester is 35 miles. How far is it from Chester to Durbin?

Melissa's homeroom has raised 63% of its goal for the school fundraiser. Matt's homeroom has raised 48%. Create a situation in which Matt's homeroom raised more money than Melissa's homeroom.

Answers

Matt's beginning goal could have been 96 dollars and Melissa's homeroom could have had been 63 dollars.

Final answer:

Matt's homeroom could have raised more money than Melissa's despite having a lower percentage if their fundraising goal was higher. For instance, Melissa's room could have raised 63% of $500 ($315), while Matt's room raised 48% of $800 ($384).

Explanation:

The situation in which Matt's homeroom raised more money than Melissa's, despite having a smaller percentage, is possible if the two homerooms have different fundraising goals.  Let's consider the following example:

  • Melissa's homeroom has a fundraising goal of $500. They have raised 63% of it. So, they raised 0.63 x 500 = $315.
  • Matt's homeroom, on the other hand, could have a higher fundraising goal, like $800. They have raised 48% of it. So, they raised 0.48 x 800 = $384.

In this scenario, although Matt's homeroom has a lower percentage of funds raised, they have collected more money than Melissa's homeroom because their initial fundraising goal was higher.

Learn more about Fundraising here:

brainly.com/question/18688531

#SPJ3

Team one had twice as many workers as team two. The number of workers in team one is reduced by 5 and the number of workers in team two is reduced by 2. How many workers are there in each team now if there are 7 more workers in team one?

Answers

The Team 1 now has  15 members and Team 2 now has 8 members.

We have given that team one had twice as many workers as team two.

Let us consider,x workers in team one initially

y workers in team two initially.

we know that

x=2y.... 1

Now next

(x-5)=(y-2)+7\n x-5= y+5\nx=y+10.........2

We have to solve this equation by using substitution method

What is the substitution method for linear equation?

The substitution method functions by substituting the one y-value with the other.

Use the value of 1 in equation 2 we get

2y=y+10\n 2y-y=10y=10x=2*10\n x=20

Therefore we have,

Team 1 now has 20-5 = 15 members

Team 2 now has 10-2 = 8 members

To learn more about the linear equation visit:

brainly.com/question/14323743

let

x-------> workers in team one initially

y-------> workers in team two initially

we know that

x=2y-----> equation 1

(x-5)=(y-2)+7-----> x-5= y+5----> x=y+10---------> equation 2

equate equation 1 and equation 2

2y=y+10-----> y=10

x=2*10------> x=20

Team 1 now has 20-5 = 15 members 
Team 2 now hase 10-2 = 8 members


A rectangle is eight inch long and its diagonal is ten inches. What's the width of the rectangle?

Answers

Diagonal = \sqrt{length^(2) + width^(2) }

10 = \sqrt{8^(2) + width^(2) }

10 = \sqrt{64 + width^(2) }

100 = 64 + width^(2)

width^(2)\n = 100 - 64

width^(2) = 36

width = √(36)

width = 6 inches

Answer:

the answer is 6 inches

Step-by-step explanation:

To find the diagonal we use the Pythagorean Theorem:

l² + w² = d² where the is d hypotenuse

8² + w² = 10²

64 + w² = 100

w² = 100 - 64

w² = 36

w = √36

w = 6

therefore the width of the rectangle is 6 inches

I hope this was helpful !!!!!!!!!

Please help I need by tomorrow

Answers

#4 is +2 try the rest

236= 2 hundreds 3 tens and ______ ones
= 2 hundreds 2 tens and ______ ones

Answers

6 ones


so the second one is
220+x
236-220=16

16 ones

so the blanks in order are
6 ones
16 ones
236 = 2 hundreds 3 tens and 6 ones = 2 hundredds 2 tens and 16 ones

Determine whether the following statement is always, sometimes, never true. Justify your reasoning.If the scale factor of a scale drawing is greater than one, the scale drawing is larger than the actual object.

Answers

The statement 'If the scale factor of a scale drawing is greater than one, the scale drawing is larger than the actual object.' is always true.  If the scale factor of scale drawing is larger than one, the dimensions of the drawing are multiplied by that number.  The only way that it would not be larger would either be if the scale factor is not larger than one or if the dimensions of the drawing are negative.  However, since the dimensions of a drawing cannot be negative and the scale factor will be greater than one (in this example) the statement is always true. 

Answer: always true

Step-by-step explanation: